zijkant impressie
Achmea Campus Apeldoorn
Tot eind 2012 zal Van Wijnen Arnhem B.V. in Apeldoorn een vijftal gebouwen gaan ...
MG- Tower te Gent (B)
De Arteveldetoren (werknaam was MG-toren) is een in aanbouw zijnde kantoorgebouw...
Renovatie van 5 flats te Soest
Maart 2010 heeft Aluvo Geveltechniek de opdracht mogen ontvangen voor het renove...

Home

Prins Panelen BV, een familiebedrijf in de 3e generatie, met ruim 75 jaar ervaring op gebied van verkoop, levering en productie van onderhoudsarme gevelbekledingen, waarvan meer dan 50 jaar expertise in assemblage van thermisch isolerende sandwichpanelen, met afzet tot ruim buiten de Nederlandse grenzen. De constructieve samenwerkingen met onze klanten leidden tot zichtbare oplossingen voor diverse bouwkundige en thermische problemen in aluminium, hout- en kunststof kozijnindustrie. Prins Panelen BV stelt haar vakkundigheid bloot aan de meest  uiteenlopende projecten waaronder brand, alsmede inbraak- en kogelwering niet vreemd zijn. 

Mede hierdoor, de constante flexibiliteit en het vertrouwen in ons bedrijf door al onze klanten en leveranciers heeft dit in 2009 geleid tot een fd Gazellen award.

Onze diversiteit is oneindig, de kennis en vakmanschap inherent aan het eindresultaat. Van consument, woning -en utiliteitsbouw, tot “high-end” gebruik in de medische wereld…altijd prachtige panelen voor prachtige toepassingen.  

Ook wij zijn officieel partner van de VMRG

Certificaat VMRG weergeven

Certificaat AluEco weergeven

ontwerp: designpro.nl